Videopartner

Talentenprogramma

WERKEN MET YOUNG PROFESSIONALS

Een van de kernwaarden van Imagine People is flexibiliteit. Dat is de reden dat we naast ons vaste team op de Maliesingel ook werken met een grote groep freelancers. En dat zijn niet zomaar freelancers. Dat zijn freelancers met het DNA van Imagine People. En het mooie is, we hebben ze enorm veel te bieden! Gave opdrachtgevers, veel verantwoordelijkheid en een mooi ontwikkeltraject!

HOE DOEN WE DAT?

We kijken samen waar een freelancer in z’n kracht staat. Welke opdrachten hij of zij het leukste vindt en waar hij /zij het meeste ervaring mee heeft. Vervolgens kijken we naar de opdrachtgever en maken we een match. Zo weten we dat de opdrachtgever de meest geschikte freelancer krijgt. Liefde op het eerste gezicht! Voor klanten is het een feest van herkenning. Je kent elkaar, snapt elkaar, leert van elkaar en creëert samen een sterke werkrelatie.

 

CONTACT MET OPLEIDINGEN

Onze projectmanager is ook chef Academy. Dat betekent dat we continu in verbinding staan met de beste filmopleidingen in Nederland. We werken nauw samen met HKU en Grafisch Lyceum in Utrecht, Cibap in Zwolle en het MediaCollege Amsterdam.

ABC PRODUCTIES

We werken intern met A,B,C, producties. Huh? Jazeker, we delen producties in op de ervaring van de freelancer en inzet van apparatuur. Een cameraman met 10.000 draaiuren kunnen we een vlog laten opnemen, maar die staat meer in z’n kracht bij een online commercial. Een net afgestudeerde student kan niet wachten om te starten met z’n eerste vlog!

FREELANCE BORREL!

Vier keer per jaar organiseert Imagine People een freelance borrel. We delen onze kennis, spreken elkaar met een biertje en praten over mooie avonturen op de set! Hoe dat eraan toegaat? Kijk hier de video!

Contact

  IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

  VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

  030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

  Imagine People
  Maliebaan 92
  3581 CX Utrecht