Commercial zuivelpak.nl

Het zuivelpak wordt steeds duurzamer. Zo zijn steeds meer zuivelpakken gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Deze grondstoffen kunnen we keer op keer weer benutten waardoor we de aarde niet uitputten. De fabrikanten van zuivelpakken en de supermarktbranche werken daar heel actief aan.

SAMEN MET SCHUTTELAAR & PARTNERS
Als vervolg op de: “Haal alles eruit wat erin zit” campagne is Imagine People samen met bureau Schuttelaar en Partners aan de slag voor een nieuw Biobased concept. Al snel werd duidelijk dat broertje en zusje wederom een rol zouden moeten spelen en uiteraard mocht Pakman zelf niet ontbreken. Dit keer zijn ze minder vriendelijk voor Pakman, maar gelukkig loopt alles goed af 😉

NATUURLIJKE GRONDSTOFFEN
Natuurlijke grondstoffen zijn grondstoffen die in de natuur groeien en onuitputbaar zijn omdat ze opnieuw te planten zijn, zoals hout, planten en andere gewassen. Deze natuurlijke grondstoffen worden steeds vaker gebruikt in verpakkingen. Voor verpakkingen worden vooral natuurlijke grondstoffen gebruikt die niet geschikt zijn voor consumptie. Denk daarbij aan de oneetbare delen van planten. Kijk eens op www.zuivelpak.nl om meer te lezen over deze campagne.

Contact

BENIEUWD HOE WIJ JOUW ORGANISATIE KUNNEN HELPEN?
030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

Imagine People UTRECHT
Maliesingel 38
3581 BK Utrecht

Imagine People DUBAI
Cherrywood Road 910
Green Community East, D.I.P. Dubai
PO Box 474492
04 8857669 – 056 66 96 865
freddy@imaginepeople.com