Dutch Connection in the Gulf

De Golfregio is een belangrijk gebied voor Nederland. Bedrijven uit ons land exporteren voor meer dan € 11 miljard naar dat deel van de wereld. In de gehele Golf zijn honderden Nederlandse organisaties actief. Veel landen in de Golf werken ook op wetenschappelijk, maatschappelijk en politiek terrein met Nederland samen.

De Nederlandse deelname aan de wereldtentoonstelling Dubai EXPO 2020 maakt onderdeel uit van de campagne. Samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken laat Imagine People, onder de vleugels van de campagne “Dutch Connection in the Gulf”, de rol van Nederland zien op het gebied van “Water, Energy & Food” in de UAE.

Zowel de campagne Dutch Connection in the Gulf als het Nederlandse paviljoen tijdens de Dubai EXPO zijn het platform. Een platform dat door iedere Nederlandse organisatie die iets wil bereiken in de Golfregio of daarbuiten kan worden gebruikt. Het biedt de mogelijkheid om handel te drijven, kennis te delen en netwerken op te bouwen of uit te breiden.

Contact

IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

Imagine People
Maliebaan 92
3581 CX Utrecht