Home of Innovation, Creation and Technology

Toegang tot een geavanceerd glasvezel- en wifinetwerk, hoog opgeleide en talentvolle medewerkers en diverse hogescholen en universiteiten. Het zijn de ingrediënten die Den Haag steeds vaker tot een aantrekkelijke vestigingsplaats maken voor telecom- en ICT-bedrijven.
Maar hoe breng je dat in beeld en hoe breng je dat wereldwijd over de buhne? Imagine People kreeg vanuit gemeente Den Haag de volgende opdracht mee; positioneer gemeente Den Haag als de hoofdstad van innovatie, creatie en technology.

DE SUPERPROMOTOR
Onze aanpak starte met het lezen van het boek de Superpromotor. De Superpromotor is iemand die enthousiast is over een merk, product of organisatie en met zijn of haar enthousiasme anderen aansteekt. Superpromoters doen aanbevelingen of worden door anderen gekopieerd. Het aanstekelijke enthousiasme van de superpromoter is voor bedrijven van levensbelang, omdat het zorgt voor aanwas van nieuwe klanten en omzetgroei!

LUCHTBEELDEN
Naast de kracht van de Superpromotor zijn we gaan werken met luchtshots. Deze luchtshots vormen de vertaling van ongrijpbare begrippen zoals data, glasvezel en wifi. De bijzondere lichtstromen die te zien zijn in de film, banen zich als het ware een weg door de stad en zijn een metafoor voor het verbinden van organisaties in Den Haag.

Als de opdrachtgever voor deze film kan ik zeggen dat Imagine People uitstekend werk hebben geleverd en dat dit naar meer smaakt. Er wordt door diverse mensen binnen gemeente Den Haag nagedacht om voor hun vakgebied iets dergelijks te maken. Dit na het zien van de telecom film. Imagine People heeft uitmuntend en kwalitatief hoogstaand werk afgeleverd voor de gemeente Den Haag. Grote dank hiervoor.”

Karim Adarghal – Gemeente Den Haag

 

logo-gemeente-den-haag

Contact

  IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

  VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

  030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

  Imagine People
  Maliebaan 92
  3581 CX Utrecht