REAL MEN KITCHEN

EEN MAN, EEN MISSIE, EEN PAN
Jouw weekend zal nooit meer hetzelfde zijn. Iglo doopt de geliefde zaterdag namelijk om tot Real Men Kitchen dag. De keuken, waarin vrouwen die dag worden verbannen, wordt het domein van de man. Verwacht geen 4 sterren diner, maar een plek waar echte mannen echte mannendingen doen en koken op hun manier. Picture him in badjas en boxershort flippin’ Lekkerbekjes. Iglo lanceert het REAL MEN KITCHEN mannen kookkanaal op Youtube.

EEN VERADEMING VOOR DE VROUW
Een verademing voor de vrouw, die op deze dag even wordt ontlast. Geen vette hap meer uit de snackbar en weg met afhaalmaaltijden. Iglo’s Real Men Kitchen stimuleert mannen om juist die zaterdag de keuken te claimen en te koken voor hun gezin met iets dat lekker, snel en goed is, zoals Iglo Lekkerbekjes, Lekkerbekje Sticks of Fish Filet Burgers. Met deze nieuwe benadering wil Iglo de kwaliteit, voedzaamheid en snelle bereidingstijd van Lekkerbekjes naar voren laten komen. Met altijd in het achterhoofd haar hoofddoel: het ontwikkelen van heerlijke gerechten dat mensen helpt om samen van maaltijden te genieten. Imagine People is producent van Real Men Kitchen en werkt samen met het Amsterdamse bureau SUE, welke verantwoordelijk is voor concept en script. Laat jouw man één dag in de week zijn inner Alfaman ontdekken op Real Men Kitchen!

 

logo iglo

Contact

  IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

  VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

  030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

  Imagine People
  Maliebaan 92
  3581 CX Utrecht