Sasol Solar Challenge 2016

15 AMBITIEUZE STUDENTEN
Het Nuon Solar Team bestaat uit 15 ambitieuze studenten van de Technische Universiteit Delft en zijn al jaren verantwoordelijk voor de bouw van de Nederlandse zonnewagen Nuna. Je hebt er ongetwijfeld van gehoord.

TROTSE VIDEOPARTNER
Imagine People is sinds 2014 trotse videopartner van het Nuon Solar Team, want samen geloven we in innovatie en het altijd blijven strijden voor het hoogst haalbare. Na de Solar Challenge 2015 in Australie heeft Imagine People ook de Sasol Solar Challenge 2016 in Zuid-Afrika vastgelegd. Met een crew van slechts 2 personen is de hele challenge, vanaf dag 1 tot aan de finish, in beeld gebracht. Met als doel dit bijzondere succesverhaal te delen met de rest van de wereld.

Met Imagine People hebben we niet alleen de Sasol Solar Challenge 2016 geweldig in beeld gebracht wereldwijd, maar we hebben we ook persoonlijke verhalen gecreëerd voor onze sponsoren. Het samenwerken onder spanning en hoge tijdsdruk vergt veel van onze partners. Maar dit is mogelijk gebleken doordat Imagine People zich onder alle omstandigheden creatief en flexibel opstelde. Dit maakt Imagine People tot een zeer fijne en betrouwbare partner om mee samen te werken. Wouter Feil, Nuon Solar Team.

 

8e9bdcec-3e84-4e79-8975-b64e932eead0

 

Contact

  IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

  VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

  030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

  Imagine People
  Maliebaan 92
  3581 CX Utrecht