HEINZ WALL 57

EEN UNIEK EN INSPIREREND VERHAAL
Wall 57 is een uniek en inspirerend verhaal van een bijzonder merk. De muur omvat het heden en verleden en ademt daarbij een boeiende geschiedenis. De muur neemt de kijker mee in een wereld van productie, distributie, verpakkingen, marketing en de filosofie achter het merk Heinz. Wall 57 is gecreëerd door een kunstcollectief uit London; Acrylicize.

We zijn naar Londen afgereisd om daar uit eerste hand, van het kunstenaars collectief Acrylicize, de filosofie achter het Wall57 project te horen. Op basis hiervan hebben we een creatief concept gemaakt en met veel plezier gepresenteerd aan onze opdrachtgever Heinz.

NAUW BETROKKEN
Omdat dit een project is geweest dat vanuit gedachtespinsels steeds meer is gaan leven, zijn we gedurende het hele project nauw betrokken geweest en hebben we onze draaidagen in Engeland flexibel ingepland. De positieve energie die er bij alle betrokkenen voelbaar aanwezig was is vastgelegd. Vanaf het moment dat de eerste ideeën geschetst werden tot het moment dat Wall57 geïnstalleerd is in het Heinz Innovatie Centrum in Nijmegen.
Laat je meenemen in een visuele reis wat begon als een creatief idee, maar dat is uitgegroeid tot een unieke muur waarin de historie van een wereldbekend merk vorm heeft gekregen.

HeinzLogo-1

Contact

IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

Imagine People
Maliesingel 38
3581 BK Utrecht