Specsavers – meer dan je baan

WERVINGSCAMPANGE
Het werven van talent is voor veel organisaties een uitdaging. Hoe vind je ze en hoe zorg je nou dat de juiste mensen zich aangesproken voelen tot jouw organisatie?
Vanuit Specsavers is er een nieuwe wervingscampagne gestart. “Je bent meer dan je baan.” Bedoelt om juiste mensen te werven voor functies als optiek partner, retail partner, audicien, opticien of winkelmedewerker. Mensen met pit, mensenkennis, passie en doorzettingsvermogen!

MEER DAN JE BAAN
Inhakend op dit thema heeft Imagine People energiek en authentiek videoconcept neergezet – waarbij de passie van de Specsavers medewerker in elke video centraal staat. Hiermee wordt het menselijke aspect van de campagne benadrukt, wat voor meer impact zorgt bij de kijker. De authenticiteit wordt extra versterkt door de medewerker in zijn/haar eigen woorden het verhaal te laten vertellen. Een gedurfde insteek, die voor een verfrissende en diverse reeks recruitment video’s heeft gezorgd, zonder dat het individuele karakter van de video’s verloren is gegaan.

FACEBOOK
Om extra traffic te genereren naar de landingspagina (specavers.nl/meerdanjebaan) heeft Imagine People van iedere wervingsvideo uit de reeks ook een verkorte versie gemaakt van 15 seconden. Deze varianten – bedoeld voor inzet op Facebook – zijn kort, krachtig en prikkelen de kijker om meer te weten te komen over de campagne.

Contact

BENIEUWD HOE WIJ JOUW ORGANISATIE KUNNEN HELPEN?
030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

Imagine People UTRECHT
Maliesingel 38
3581 BK Utrecht

Imagine People DUBAI
Cherrywood Road 910
Green Community East, D.I.P. Dubai
PO Box 474492
04 8857669 – 056 66 96 865
freddy@imaginepeople.com