Commercial Zuivelpak 100% recyclebaar!

De belangrijkste grondstof voor onze zuivelpakken is karton. Het hout dat hiervoor wordt gebruikt, komt uit verantwoord beheerde productiebossen. Je kunt dit herkennen aan het FSC-logo. In een verantwoord beheerd bos worden steeds nieuwe bomen geplant, zodat de bossen altijd blijven bestaan. Daarnaast wordt het leefgebied van planten en dieren beschermd en er is ook respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders.

De techniek is inmiddels zo ver gevorderd dat een aantal fabrikanten voor de productie van doppen en de coating aan de binnenzijde gebruik maakt van plantaardige reststromen. Hiervan wordt in een fabriek kunststof gemaakt dat we biobased plastic noemen. Qua eigenschappen net zo sterk, net zo luchtdicht en net zo hygiënisch als ander plastic. Alleen van hernieuwbaar materiaal. Een zuivelpak is daardoor 100% recyclebaar!

Om dit proces onder de aandacht brengen heeft Imagine People in opdracht van Schuttelaar & Partners de derde editie  geproduceerd in de vorm van een online commercial.

 

Contact

  IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

  VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

  030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

  Imagine People
  Maliebaan 92
  3581 CX Utrecht