Interactieve video

Videopodium

TELL ME, I WILL FORGET
SHOW ME, I WILL REMEMBER
INVOLVE ME, I WILL UNDERSTAND

HET VERHOGEN VAN CONVERSIE

Iedere marketeer is wel op zoek naar het verhogen van conversie. Je kan dit natuurlijk doen door jouw video te pushen. Maar je kan dit ook doen door interactie toe te voegen aan de video. Interactieve video’s worden beter en langer bekeken dan reguliere (lineare) video’s. En daar is een reden voor, want met interactieve elementen geef je de kijker de mogelijkheid om zelf te bepalen wat hij of zij wil zien. De kijker bepaalt zelf zijn of haar eigen “customer journey” en heeft zelf de regie in handen. Jij wil toch ook zelf bepalen wat voor jou interessant is?

MAAR HOE WERKT DAT DAN?

Binnen de video worden meerdere lagen toegevoegd die gedurende de video naar voren kunnen komen. Een interactieve/clickable laag. Zo maak je zelf een “routing” binnen de video. Het VideoPodium van Imagine People heeft deze functionaliteit ook. Het toevoegen van interactie in een video levert een aanzienlijke bijdrage aan de conversie van jouw video. Waar een reguliere video kan rekenen op 1-2% conversie, scoor je met interactieve video al snel 5-8% (Forrester research)

INTERACTIEVE VIDEO ZORGT VOOR:

  • Meer engagement
  • Waardevolle date
  • Hogere conversie
  • Hogere “completion rate”
  • Hogere “click throught rate”

Hoe zou jij nou interactieve video kunnen inzetten? Een paar voorzetjes…Denk aan instructievideo’s, e-learning modules. Maar ook feedback vragen in de video of receptenvideo’s met heldere stappen in de video. Online marketeers zijn er over uit. Dit is de toekomst van online video!

Benieuwd naar hoe wij jou zouden kunnen helpen met interactieve video? Neem contact met ons op!

Contact

IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT
BENIEUWD HOE WIJ JOUW ORGANISATIE KUNNEN HELPEN?

030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

Imagine People
Maliesingel 38
3581 BK Utrecht