Videopartner

Strategie – Productie – Activatie

STRATEGIE

Een groot deel van de organisaties in Nederland is bekend met hun eigen communicatiestrategie en handelen daar ook naar. Maar een overtuigende videocontentstrategie blijft achter, terwijl in 2020 80% van al het internetverkeer uit video bestaat. Er wordt vandaag de dag veel videocontent geproduceerd, maar een helder plan ontbreekt. Want hoe val je nu nog op en hoe kom je tussen de oren van jouw doelgroep? Want raken is 1. Verbinden is 2.

Bepaal je van tevoren geen heldere strategie dan is de kans groter dat je met hagel schiet, hoe goed je video ook is. Dus bepaal je doelgroep en gebruik een paar makkelijke modellen om een goed fundament neer te zetten.

ACTIVATIE

Imagine People geeft advies over hoe je de customer journey van jouw klant met behulp van video marketing kunt transformeren in een customer experience. Na het produceren staan we stil bij een sterke call to action en optimale conversie. In een sessie zullen we ingaan op het meten van je videocontent successen. Met behulp van het opzetten van key metrics in Google Analytics voor YouTube verzamel je al je data op een centrale plek en heb je inzicht in het gedrag van de doelgroep.

PRODUCTIE

Wanneer we het vertrekpunt helder hebben is het tijd voor de productie. Onze producers en crew komen in actie! Afhankelijk van het soort productie (video of animatie) nemen we je aan de hand mee door het productieproces. Ons proces bestaat uit 6 heldere stappen. Intake, concept, planning, productie, oplevering en activatie.

Contact

  IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

  VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

  030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

  Imagine People
  Maliebaan 92
  3581 CX Utrecht