Videopartner

360 & Virtual Reality

360 GRADEN VIDEO

Video is hot, dat weten we. Als je werkt in een business die zich bezig houdt met online content, dan is video voor jou een niet meer weg te denken communicatiemiddel. De komende jaren zal ongeveer 70 procent van het internetgebruik video zijn.
Dat is natuurlijk goed, maar het betekent ook dat we moeten blijven innoveren op het gebied van video. Steeds meer bedrijven zoeken naar nieuwe technieken om hun verhalen te vertellen. 360-graden video is een nieuwe manier om online content te beleven. Je ziet 360 video’s al steeds vaker voorbij komen. Het geeft ons de mogelijkheid om video op een unieke manier te ervaren. Zo heeft Imagine People het Nuon Solar Team in Zuid-Afrika geholpen om de kijker midden in een race te laten plaatsnemen. Met kleine 360 graden video’s in de cockpit van Nuna zit je als kijker tijdens een spannende pitstop op het puntje van de stoel!

oculus-rift-vr-headset-1200x698

VIRTUAL REALITY

Met de komst van Virtual Reality heeft merkbeleving een nieuwe betekenis gekregen; je kunt je doelgroep in een andere wereld mee te nemen. Als je echt indruk wilt maken en een beleving wilt creëren, moet je meerdere zintuigen prikkelen en VR maakt dit mogelijk. VR creëert een levensechte weergave van de realiteit. VR zal dan ook de komende jaren niet meer weg te denken zijn bij zaken als trainingen, events en de game industrie. De technologie is inmiddels dichterbij dan ooit. Met verschillende VR-brillen, zoals de Oculus Rift, Samsung Gear VR, Google Cardboard, is Virtual Reality voor iedereen toegankelijk. Het is geen gadget meer, maar realiteit.

Virtual reality geeft jouw bedrijf of merk de kans om de consument volledig op te laten gaan in jouw wereld. Het kan plekken (bijvoorbeeld de fabriek waar jouw productieproces zich afspeelt, of een vakantiebestemming als je voor een reisorganisatie werkt) tot in het kleinste detail laten zien en ervaren.

Meer weten?

Uiteraard vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Kom langs (we hebben hele lekkere koffie), of nodig ons uit! Bel of mail voor een kosteloze kennismaking en hoor wat de mogelijkheden zijn voor een 360 graden video of Virtual Reality in jouw organisatie. Je kunt ook meer voorbeelden bekijken bij ons werk.

Contact

  IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

  VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

  030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

  Imagine People
  Maliebaan 92
  3581 CX Utrecht