Videopartner

360 & Virtual Reality

360 GRADEN VIDEO
Dat video hot is, weten we. Werk je in een business die zich bezighoudt met online content, dan is video een communicatiemiddel dat niet meer weg te denken is. De komende jaren zal ongeveer 70 procent van het internetgebruik video zijn.
Maar; video wordt ook weer een vernieuwend medium. Steeds meer bedrijven zoeken naar nieuwe technieken om hun verhalen te vertellen. 360-graden video is een nieuwe manier voor het beleven van online content. Je ziet 360 video’s al steeds vaker op bijvoorbeeld Facebook voorbij komen. Het geeft ons de mogelijkheid om video op een vernieuwende manier te ervaren. Zo heeft Imagine People het Nuon Solar Team in Zuid-Afrika geholpen om als kijker midden in de race te zitten. Met kleine 360 graden video’s in de cockpit van Nuna en bijvoorbeeld bij een spannende pitstop zat je als kijker op het puntje van de stoel!

oculus-rift-vr-headset-1200x698

VIRTUAL REALITY
Met de komst van VR heeft merkbeleving een nieuwe betekenis gekregen door je doelgroep in een andere wereld mee te nemen. Want als je echt indruk wilt maken en een beleving wilt creëren, moet je meerdere zintuigen prikkelen. 
VR maakt dit toegankelijk en het is inmiddels dichterbij dan ooit. VR is dusdanig realistisch voor je brein dat het de komende jaren niet meer weg te denken is bij zaken als trainingen, events en de game industrie. Met verschillende VR-brillen, zoals de Oculus Rift, Samsung Gear VR, Google Cardboard, is Virtual Reality toegankelijk. Het is geen gadget meer, maar realiteit.


WAT KAN VIRTUAL REALITY VOOR JOUW ORGANISATIE BETEKENEN?
Virtual reality geeft jouw bedrijf of merk de kans om de consument volledig op te laten gaan in jouw wereld. Het kan plekken (bijvoorbeeld de fabriek waar jouw productieproces zich afspeelt, of een vakantiebestemming als je voor een reisorganisatie werkt) tot in het kleinste detail laten zien en ervaren.

Uiteraard vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Virtual Reality voor jouw organisatie!

 

 

 

 

Contact

IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT
BENIEUWD HOE WIJ JOUW ORGANISATIE KUNNEN HELPEN?

030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

Imagine People
Maliesingel 38
3581 BK Utrecht