1-INTAKE

Voordat we starten met een project brengen we samen het doel in beeld.
Wat wil je bereiken met de video?  Wie is de doelgroep? Samen werken we een mogelijke videostrategie uit en bedenken we een vertrekpunt.
De intake kan bij jou op kantoor of bij ons op de Maliesingel in Utrecht.

 

2-CONCEPT

Als het vertrekpunt helder is barsten we los met het schrijven van het concept en het videoscript.
Het creatieve concept wordt in deze fase bedacht en ook de scenes en de voice-over tekst worden omschreven in een script.
En als het script wordt goedgekeurd gaan we van start!

 

3-PLANNING

Onze projectmanager is jouw vaste aanspreekpunt gedurende het traject.
De planning wordt opgesteld en alle werkzaamheden worden in kaart gebracht voor de productie. Moeten we nog iets voorbereiden op locatie?
Is iedereen gebriefd?

 

4-PRODUCTIE

Gaan we filmen dan gaat de crew op pad. De crew bestaat vaak uit een cameraman en een regisseur.
Alles wat we aan de voorkant bedacht hebben komt hier samen. Het concept en het script worden hier vanaf papier in beeld gebracht!

 

5-OPLEVERING

Dit kan persoonlijk of meteen beveiligde link via de mail. In deze fase heb jij de tijd om de productie te bekijken en nog eventuele correcties aan te geven. Na decorrectieronde wordt de feedback verwerkt en leveren we de definitieve versie op in een bestandsformaat naar keuze.

 

6-ACTIVATIE

Een sterke video of animatie is 1….Maar wil je meer bereik creëren? Het activeren van de video, bijvoorbeeld op Facebook of als pre-roll op youtube, levert aanzienlijke resultaten op.

Contact

  IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

  VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

  030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

  Imagine People
  Maliebaan 92
  3581 CX Utrecht