JONGEREN OP GEZOND GEWICHT

Kinderen die dorstig zijn grijpen nogal eens naar zoete drankjes, te zoet. En dat terwijl we uit onderzoek weten dat ze water lekker vinden, zegt JOGG-ambassadeur Paul Rosenmöller. Sommige kinderen krijgen 25 suikerklontjes per dag binnen met wat ze drinken. Water is vrijwel gratis en zonder calorieën.

LOKALE EN DUURZAME AANPAK
JOGG is de beweging voor een gezonde omgeving en een gezonde jeugd. Iedereen in een stad, dorp en wijk zet zich in om gezond eten en bewegen voor jongeren gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. Het is een lokale en duurzame aanpak die bewezen effectief is om de stijging van overgewicht bij jongeren om te zetten in een daling. De aanpak “DrinkWater” staat in 2013 centraal in de JOGG-gemeenten. In Amsterdam Nieuw-West bijvoorbeeld worden watertappunten geplaatst en bestaande kranen en zichtbaarder en aantrekkelijker gemaakt. Ook gaat de gemeente in gesprek met lokale ondernemers over hun bijdrage.

BEWAPEND MET EEN CAMERA EN DRONE
Samen met communicatiebureau Schuttelaar en Partners heeft Imagine People een landelijke kick-off video gemaakt voor deze campagne. Bewapend met camera’s, een drone en met behulp van tientallen kinderen heeft Imagine People op en rond het Staalmanplein in Amsterdam een video gemaakt.

images

Contact

  IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

  VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

  030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

  Imagine People
  Maliebaan 92
  3581 CX Utrecht