Motion10 Young Professionals

VOOR ICT TALENTEN MET PASSIE
Motion10 helpt organisaties om beter, slimmer en efficiënter te werken. De ontwikkeling van Motion10 (vanaf de start in 2008) wordt gekenmerkt door een sterke groei en is sindsdien uitgegroeid tot een organisatie met bijna 100 mensen. Om die groei door te kunnen zetten is Motion10 altijd opzoek naar talent. En de reden waarom Motion 10 groei zo belangrijk vindt, is om talenten de ruimte voor ontwikkeling te kunnen bieden.

HET VERTALEN VAN HET DNA
Samen zijn we rond de tekentafel gaan zitten om een plan te bedenken hoe we deze talenten kunnen vinden. Met andere woorden; hoe zorgen we ervoor dat talenten zich herkennen in hetgeen ze zien en in contact willen komen met Motion10.
We hebben gekeken hoe we het DNA van Motion10 konden vertalen naar beeld en geluid. Termen als een jonge doelgroep, genoeg vrije tijd, af en toe een borrel maar vooral verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden kwamen sterk naar voren.
Maar hoe ga je dat nou in beeld brengen? Kijk hier naar het resultaat!

Contact

  IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

  VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

  030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

  Imagine People
  Maliebaan 92
  3581 CX Utrecht