Videopartner

We bieden 3 trainingen; Videostrategie, vloggen en Employee Advocacy

VIDEOSTRATEGIE

Onze training videostrategie bestaat uit een drietal modules.
 • Module: Kick off (2 uur)
 • Module: Videokwadrant (1 dag)
 • Module: Creative sessie (0.5 dag)

Imagine People heeft een drietal unieke trainingen ontwikkeld met als doel organisaties in Nederland te helpen met een sterke  videocontentstrategie. Videostrateeg Alfred Noomen van Imagine People en digitaal strateeg Juul van den Hoogen van Greenberry hebben de handen ineen geslagen en een aantal modules ontwikkeld. Ieder vanuit z’n eigen specialisme.

1 In de kick-off sessie
De eerste stap die we nemen is een kick off sessie. In een sessie van 2 uur gaan we aan de slag met het vertrekpunt, we leggen de basis en bespreken hoe de samenwerking er verder uit gaat zien. Wat zijn de doelen, de verwachtingen en wie pakt welke verantwoordelijkheid op.

2 Videokwadrant
Nadat je in de kick of sessie weet wat jouw vertrekpunt is, gaat we nu starten met het doorlopen van het VideoKwadrant.  Je doorloopt de eerste, tweede, derde en vierde module van het VideoKwadrant. Je ontwikkelt een video contentstrategie op basis van de doelgroep en de gedefinieerde Buyer Persona.

3 Creative sessie
Deze halve dag is een creatieve opvolging op het 3H model waar de dagtraining van het VideoKwadrant mee is afgesloten. We starten de halve dag met een brainstorm en binnen de drie lagen van het 3H model worden formats en ideeën gegenereerd, die vervolgens weer geplot worden op de contentkalender. Zo brengen we de contentarchitectuur in kaart en ontstaat er een concrete en sterke videocontentkalender voor jouw organisatie!

 

 

Employee Advocacy

Na deze training van 3 uur loop je de deur uit met alle benodigde kennis over Employee Advocacy. Je weet hoe je collega’s op een juiste manier kan inzetten als merkambassadeur, wat de waarde daarvan is en we vertellen je meteen hoe je van collega’s geloofwaardige thought leaders maakt!

Want communiceer je met je eigen mensen, dan creëer je 500% meer bereik dan vanuit je corporate vlag. Tot 8 keer meer engagement en het wordt 24 keer zoveel gedeeld. Dus waarom zou je tonnen spenderen aan een campagne, terwijl het sterker, authentieker en kostenefficiënter kan?

Afhankelijk van de specifieke invulling van de training koppelen we jouw collega’s aan de verschillende thema’s die je wilt gaan communiceren in de content. Vervolgens helpen we je verder met een vlogtraining om jouw boodschap uit te dragen!

Na het volgen van de training:

 • Ben je bekend met de kracht van het ambassadeurschap
 • Koppel je de corporate story en het persoonlijke verhaal aan elkaar?
 • Weet je het belang van ambassadeurs
 • Weet je hoe start je en welke stappen je doorloopt


VLOGGEN VOOR BEDRIJVEN

Na deze praktische training van 1 uur ben je bekend met het grote geheim van vloggen en weet je zelf aan de hand van onze tips een sterke vlog te maken! Een stukje theorie, maar we gaan ook daadwerkelijk aan de slag met het maken van een vlog! Hee, en heb je onze training Employee Advocacy gevolgd, dan ben je op de hoogte van de thema’s die we gaan uitdragen en koppelen we direct het thema aan een vlog!

Na het volgen van de training:

 • Ben je bekend met het geheim van een sterke vlog
 • Weet je een vlog goed op te bouwen
 • Kan je omgaan met beeld en audio
 • Heb je zelf jouw eerste vlog gemaakt!

 

 

Contact

  IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

  VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

  030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

  Imagine People
  Maliebaan 92
  3581 CX Utrecht