Videopartner

We bieden 3 trainingen; Videostrategie, vloggen en Employee Advocacy

TRAINING: VIDEOSTRATEGIE

Na deze training van 2 uur ben je bekend met je doelgroep, de kanalen en weet je hoe we de doelgroep gaan bereiken. Samen vullen we een videocanvas in. We staan stil bij de merkbelofte en hoe dit terugkomt in alle videocontent. Het 3H model wordt hier geïntroduceerd en we behandelen de thema’s die terugkomen in de content.

In de training komen de volgende onderwerpen naar voren:

 • Invullen van het Imagine People video-canvas
 • Specificeren van jouw doelgroep (persona’s)
 • Bepalen van de kanalen en hoe stemmen we de content daar op af?
 • Uitrol videocontent met contentkalender en het 3H model.


TRAINING: VLOGGEN VOOR BEDRIJVEN

Na deze praktische training van 1.5 uur ben je bekend met het grote geheim van vloggen en weet je zelf aan de hand van onze tips een sterke vlog te maken. Een stukje theorie, maar we gaan ook daadwerkelijk aan de slag met het maken van een vlog! Hee, en heb je onze training Employee Advocacy gevolgd, dan ben je op de hoogte van de thema’s die we gaan uitdragen en koppelen we direct het thema aan een vlog!

Onze vlogtraining kan je zien als een vervolg op de training Employee Advocacy, want in deze vlogtraining vatten we de koe bij de horens. Dus daar koppelen we de thema’s aan jouw nieuwe merkambassadeurs en leren we ze vloggen!

TRAINING: Employee Advocacy

Na deze training van 2 uur loop je de deur uit met alle benodigde kennis over Employee Advocacy. Je weet hoe je collega’s op een juiste manier kan inzetten als merkambassadeur, wat de waarde daarvan is en we vertellen je meteen hoe je van collega’s geloofwaardige thought leaders maakt!

Want communiceer je met je eigen mensen, dan creëer je 500% meer bereik dan vanuit je corporate vlag. Tot 8 keer meer engagement en het wordt 24 keer zoveel gedeeld. Dus waarom zou je tonnen spenderen aan een campagne, terwijl het sterker, authentieker en kostenefficiënter kan?

Afhankelijk van de specifieke invulling van de training koppelen we jouw collega’s aan de verschillende thema’s die je wilt gaan communiceren in de content.

In de training komen de volgende onderwerpen naar voren:

 • Wat is Employee Advocacy en wat kun je ermee?
 • Hoe koppel je de corporate story en de personal stories aan elkaar?
 • Het belang van personal branding van ambassadeurs.
 • Hoe neem je het management mee?
 • Welke tools zijn er om content makkelijk deelbaar te maken?
 • Hoe train je collega’s tot superambassadeurs?
 • Hoe start je en welke stappen doorloop je?

Contact

IMAGINE PEOPLE – VIDEO EN ANIMATIE UTRECHT

VLOGS – PROMOTIEVIDEO’S – INSTRUCTIEVIDEO’S – RECRUITMENTVIDEO’S – ANIMATIES – COMMERCIALS – SOCIAL CONTENT – EVENTVIDEO’S – INFOGRAPHICS

030-8781533 of mail naar info@imaginepeople.nl

Imagine People
Maliesingel 38
3581 BK Utrecht